Services

Inkoop/verkoop:

Zoekt u een auto en weet u wat u wilt maar niet hoe u moet zoeken, laat het zoeken aan ons over. Autobedrijf Allcar zoekt de auto naar uw eigen criteria en gaat vaak zelf kijken of koopt op bij vertrouwensvolle bedrijven. Mocht de auto ingevoerd moeten worden is dit geen probleem en wordt dit geheel gearrangeerd inclusief berekening van de bpm met de beste prijs.

Kennis binnen het bedrijf door de vakmensen:

  • Apk lichte voertuigen
  • Autotechnicus (niveau 2)
  • Eerste autotechnicus (niveau 3)
  • Technisch specialist (niveau 4)
Naast de diploma’s zijn er veel cursussen en informatiedagen bijgewoond om de snelgroeiende techniek bij te blijven. Door deze uitgebreide kennis is er een mogelijkheid van onderhoud/reparatie tot aan diagnose van elektrische signalen d.m.v. Scoopbeelden.

Het juiste onderhoud:

Het goed onderhouden van je auto zorgt ervoor dat je in een veilige, betrouwbare auto blijft rijden. Bij een onderhoudsbeurt wordt je auto geïnspecteerd op 50 tot 100 punten. Die punten worden specifiek voor jouw auto voorgeschreven door je autofabrikant, net als het onderhoudsinterval. Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten standaard in een onderhoudsbeurt. Cruciale onderdelen en vloeistoffen als bijvoorbeeld lagers, remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd. De onderhoudsbeurt bestaat uit een basis check en mogelijk aanvullende onderhoudswerkzaamheden. Aanvullend onderhoud betekent het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter, controleren en vervangen van de distributieriem. Tijdens de onderhoudsbeurt stelt een garage vast welke aanvullendwerkzaamheden nodig zijn. Er wordt ook airco-onderhoud en reparatie uitgevoerd.